SPECIAL SCHEDULE-Fall Food Drive Assembly & Celebration Parade
- SPECIAL SCHEDULE-Fall Food Drive Assembly & Celebration Parade
Food Drive Assembly
Wed. October 30th 2019
0 Hour 6:45-8:15 90 Min.
Access Time 7:45-8:20 35 Min.
1st Period 8:25-10:55 150 Min. Everyone will go to 1st period.
See below for your assigned
1st Assembly 8:25-9:05 (Announcement at 8:27 to go to the 20 minute assembly)
Go to the gym for assembly.
Go back to 1st period after 1st assembly.
Class time Approx. 9:10-10:35 85 Min.
2nd Assembly 9:50-10:30 (Announcement at 9:50 to go to the minute assembly)
go to the gym for assembly.
Go back to 1st period after 2nd assembly at Approx. 10:25
Class time Approx. 8:25-9:50 85 Min.
Celebrations 10:35-10:55 Announcement will be made begin the 20 minute Parade
3rd Period 10:55-12:40 80 Min.
1st Lunch 10:55-11:25 Class 11:30-12:50 30 Min.
Class 11:00-12:20 2nd Lunch 12:20-12:50 Lunch
5th Period 12:55-2:15 80 Min.
*Teachers who have 1st Lunch on WEDNESDAY, take your class to the 1st assembly.
Take attendance and wait for an announcement to be release for the assembly.
*Teachers who have 2nd Lunch on WEDNESDAY, take your class to the 2nd assembly.
We will make an announcment for 2nd assembly classes to go to the gym.
*Please have all students leave backpacks in the classroom during the assemblies.